Målning av parkeringsrutor och linjemålning

Behöver ni hjälp med målning av parkeringsrutor eller linjemålning? Linjemålaren är det mindre företaget som hjälper er med hög kvalitet. Vi arbetar i första hand med inriktning mot bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar, kommuner och företag som har behov av nya eller uppfräschade målade ytor – exempelvis målning av parkeringsrutor.

Jimmy och Thomas har båda två en lång erfarenhet av arbete med kunder och företag (B2B). Vi är måna om att skapa en god relation med våra kunder och att gemensamt arbeta fram ett förslag på vad som skall göras.

Vår affärsidé är att erbjuda linjemålning och målning av parkeringsplatser mm med hög kvalitet, vi är snabba och alltid tillgängliga för nya uppdrag.

När ni har behov av att förbättra eller förnya era ytor – hör av er till oss. Oavsett om det gäller att förbättra befintliga ytor eller göra en ny layout på exempelvis parkeringsplatser.

Tveka inte att ta kontakt med Jimmy eller Thomas för en prisoffert eller förutsättningslös diskussion.

Målning parkeringsrutor

Teknik för målning av parkeringsrutor

Vi målar i huvudsak på asfalt och betong med AcryRoad S-1900.

AcryRoad S-1900 är en användarvänlig mycket snabbtorkande matt akrylfärg baserad på organiska lösningsmedel avsedd för linjemålning på ytor av asfalt och betong. Produkten har hög andel bindemedel med god slitstyrka. Formulerad för nordiskt klimat med högt slitage från dubbar.

Vid +20°C och 50 % relativ luftfuktighet är färgen dammtorr inom 5 till 10 minuter samt trafikerbar efter en till två timmar. Lämplig säsong för denna produkt, under nordiska förhållanden, infinner sig ungefär från april till oktober.

Men vi kan producera i princip vad som helst i alla möjliga färger. Bara fantasin sätter stopp.

Säkerhet

Vi är säkerhetsmedvetna och identifierar oss naturligtvis med ID06.